COVID-19

Zoals u allen weet moeten wij, na de toespraak van onze Premier, helaas de deuren van onze showroom sluiten tot tenminste 19 januari 2021.

Zoals in alle tijden van het jaar heeft iedereen een auto nodig en daarom proberen wij op de meest inventieve manieren onze klanten toch volledig te kunnen voorzien en starten een corona aankoopprocedure. Wij vragen uw begrip voor deze corona aankoopprocedure en staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen over onze occasions te beantwoorden.
Uiteraard gaat voor ons de verkoop gewoon door ook op dezelfde manier zoals wij dit normaliter in onze showroom doen: eerlijk en oprecht. Zoals degenen die al eerder bij ons aangekocht hebben dit ook weten.

Mits anders aangegeven kunt u er van uitgaan dat al onze auto's zich in een hele nette staat bevinden. Dat wil zeggen: netjes en verzorgd; zowel technisch als optisch.

De verkoop gaat op het moment in 3 eenvoudige stappen. Als er na deze stappen nog vragen zijn bel ons dan voor aanvullende informatie:
0578-560001 of 06-29280059.

Stap 1
Oriënteren gaat vanuit huis op de bank via Marktplaats, AutoScout24, Autotrader, Gaspedaal of uw andere favoriete website, zoals natuurlijk in de meeste gevallen ook altijd al zo was in deze moderne tijd.

Wij proberen u d.m.v de nieuwste technologieën vooraf een duidelijk beeld te geven over de auto waarin u interesse heeft.
Elke auto staat online met een uitgebreide fotoreportage zoals u normaal ook van ons gewend bent.
Naar wens kunnen wij u van meer foto’s of eventueel filmpjes voorzien. U kunt ons dan ook via de mail en WhatsApp al uw vragen stellen: info@garagevangulik.nl of WhatsApp 0629280059. Maar ook bieden wij op afspraak een live FaceTime gesprek aan zodat u live beelden heeft en tegelijkertijd al uw vragen kunt stellen over de desbetreffende occasion waarin u interesse hebt, Ook voor de inruil auto kunnen we natuurlijk andersom hetzelfde doen en zo de inruil prijs bespreken.

Stap 2
Als alles voor u naar wens is kunnen we overgaan tot aankoop. Bij  aankoop in de showroom maken wij altijd duidelijke afspraken en dit zullen wij natuurlijk in dit geval ook doen. We stellen een verkoopovereenkomst op en verzoeken u om een aanbetaling zoals dit normaal in de showroom ook de gang van zaken is. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst en aanbetaling gaan wij direct aan de slag met het gereedmaken van uw nieuwe auto in onze werkplaats. Deze mag immers
gewoon geopend blijven en voldoet een de voorwaarden zoals het RIVM deze heeft gesteld. Onze werkplaats is dan ook "Corona Proof".

Stap 3
Zodra de auto gereed is nemen wij contact met u op voor het inplannen van de aflevering. Wij zullen de auto bij u thuis afleveren met transport zodat de eventuele inruil auto door ons kan worden mee teruggenomen. In een normale tijd buiten het corona virus om streven wij er uiteraard na om alles te doen zoals het hoort, dus zeker ook nu in deze coronatijd. Want dat is natuurlijk het meest belangrijke bij het aankopen van een nieuwe auto, het moet goed zijn! Maakt u zich over de restbetaling geen zorgen, dit gebeurt pas bij aflevering.

Op deze manier is er voor u als klant geen enkel risico en wordt het aankopen van een nieuw gebruikte auto nóg gemakkelijker. Vervolgens alleen nog maar genieten van een mooi uitzicht op de oprit!

Zodra deze Corona periode over is en zoals van ouds nodigen wij u alsnog graag uit in onze showroom om eens gezellig onder het genot van een kopje koffie een leuk gesprek aan te gaan.

Wij hopen op uw begrip en vertrouwen in deze moeilijke tijd en staan
graag voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
Michel van Gulik.
Garage van Gulik Team